AH winactie Fietsenwinkel.nl

E-bikes zijn natuurlijk heel leuk, maar het is natuurlijk wel een flinke investering. Fietsenwinkel.nl begrijpt dat. Daarom hebben we nu in samenwerking met Albert Heijn de AH E-bike Actie! Tijdens deze actie kun je kiezen uit drie modellen die je in termijnen betaald. Je kunt kiezen uit een Basic, Comfort of Premium model.

Basic

Het Basic model is de mooie Victesse Magnum N3 HF. Dit model heeft een zeer krachtige voorwielmotor en is uitgerust met 3 versnellingen. Deze fiets beschikt over een uitgebreid en overzichtelijke display dat fietsen makkelijk en leuk maakt! De voorwielmotor is geruisloos en vergt weinig onderhoud. Deze fiets is uiterst geschikt voor vlak terrein.

Comfort

De Brinckers Brooklyn F7 is het Comfort model. Dit model is voorzien van de krachtigste voorwiel motor is er bestaat (40Nm). Daarnaast is de Brooklyn een luxe uitgeruste e-bike die zorgt voor extra comfort. Met maar liefst 7 versnellingen kan deze fiets elke situatie aan. Met het luxe display bedient je de standen gemakkelijk en snel.

Premium

De winnaar van de Nationale e-bike test 2018! Met de krachtigste middenmotor is de Brinckers Bretagne M8 het premium model van deze actie. Deze middenmotor zorgt voor een natuurlijke ondersteuning tijdens het fietsen en is geschikt voor elk terrein. De Bretagne is uitgerust met 8 versnellingen waardoor je snel en comfortabel kan fietsen.

Ben je opzoek naar een e-bike maar vind je ze ook zo duur? Dit is je kans! Kijk dan hier en bekijk de actie! Mis het niet! Ben je nieuwsgierig naar hoe de termijnbetaling werkt? Hieronder vind je een voorbeeld overzicht van de goederenkrediet.

Reageer op dit artikel