De beste en originele cadeaus om aan je moeder te geven

Een origineel cadeau kiezen voor je moeder kan een hele klus zijn. Je wilt iets uitkiezen wat niet alleen leuk is maar je wilt ook een sentimentele waarde benadrukken. Om je een handje te helpen hebben wij de beste cadeaus voor je opgezocht.

Bloemen abonnement
Altijd mooie bloemen in huis. Wie wilt dat nou niet. Gelukkig zijn er een heleboel bloemabonnementen waar je uit kan kiezen. Met een bloemabonnement krijgt jouw moeder wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bloemen bij haar thuisbezorgd. Je kiest zelf de grootte van het boeket en wanneer het bezorgmoment is, de rest regelt het bloemabonnement.

Boek een stedentrip
Samen de wereld ontdekken door enorm leuke steden te bezoeken. Boek samen met je moeder een leuke stedentrip om zo nieuwe dingen te ontdekken. Op vakantie leer je mensen vaak net wat beter kennen en maak je nieuwe herinneringen. Daarnaast is het super origineel en kan je de meest unieke stedentrips ooit maken.

Foto op canvas
Een foto op canvas of linnen kan een unieke manier zijn om je herinneringen te laten zien. Laat een familiefoto afdrukken om je cadeau extra persoonlijk te maken.

Een staycation
Een vakantie in eigen land is ontzettend leuk. Nederland heeft namelijk een heleboel bezienswaardigheden. Ga daarom op mini vakantie in eigen land. Het is niet alleen veel goedkoper dan een buitenlandse stedentrip het is ook nog eens super leuk om nieuwe dingen te ontdekken in ons kleine landje. Je zal versteld staan van de mogelijkheden.

Bootje varen
Met mooi weer kan je er voor kiezen om een tocht te gaan maken met een bootje. Vaar door de prachtige grachten en geniet van het mooie uitzicht. Daarnaast zijn er ook verschillende arrangementen om je boot ervaring te maximaliseren. Zo kan je verschillende high tea opties bij een boot ervaring boeken.

Een bucketlistboek
Heb je een moeder met pit en een heleboel levenslust? Geef je moeder dan een bucketlistboek. Zo kan je moeder nog een heleboel dingen doen in haar leven. Dit boek staat vol ideeën om aan je  bucketlist toe te voegen. Hierdoor kan je niet alleen je bucketlijst maken maar ook een heleboel dingen afvinken. Daarbij is het een leuke activiteit om samen te doen om zo meer over elkaar te leren.

Beautybox
Een leuke manier om je moeder te verwennen is met een beautybox. Dit is een doos vol met verzorgingsartikelen en make-up artikelen. Zo kan je er voor kiezen om een eenmalige doos of een abonnement. Uiteraard kan je ook zelf een beautybox maken. Kijk naar de producten die je moeder nu gebruikt en stel zelf een beautybox samen. Je moeder kan zo nieuwe dingen uitproberen en blijft op de hoogte van alle nieuwe producten.

Workshop ringen maken
Wil je een uniek cadeau? Kies dan voor een workshop ringen maken. Samen met je moeder kan je een eigen sieraad maken. Zo smeed je letterlijk samen een band en heb je naast een leuke activiteit ook nog eens een mooi aandenken.

Een ontzorg-dagje
Moeders hebben het ontzettend druk. Niet gek aangezien ze een heleboel voor anderen doen. Maak het leven van je moeder eens een dagje minder stressvol en neem al haar taken over. Maak het huis schoon, haal de boodschappen, regel het avondmaal en zorg dat je moeder helemaal tot rust kan komen.

High wine
Wil je een middagje lekker verwend worden met verschillende hapjes en drankjes? Kies dan voor een high wine arrangement. Hier kan je niet alleen een heleboel lekkere hapjes eten maar leer je ook nog eens een heleboel over verschillende wijnsoorten. Daarbij is het ontzettend leuk om samen te doen. Mocht je geen zin hebben in wijn dan kan je voor een high tea kiezen.

Ben je nu geïnspireerd om een uniek en speciaal cadeau te kopen voor Moederdag? Bekijk dan onze Voordeel Partner De Bijenkorf! Hier hebben ze een groot assortiment aan verschillende cadeaus. Van beautyproducten tot huishoudelijke gadgets. Bij de Bijenkorf slaag je altijd en daarbij wordt het cadeau ook nog eens extra mooi ingepakt. Ben je al lid van de Seniorenvoordeelpas? Ontvang altijd tot 6% geld terug bij uw aankoop bij de Bijenkorf! Klik op de button om gebruik te maken van de actie.

Reageer op dit artikel