Betaalmethodes

De standaardprijs van de Seniorenvoordeelpas is €23,95.

Betaal- en bestelproces
Als u de Seniorenvoordeelpas wilt aanschaffen moet u het aanmeldformulier wat op de website staat volledige invullen met uw juiste gegevens. Als u dit formulier heeft ingevuld en heeft verzonden kunt u meteen gebruik maken van de voordelen van de Seniorenvoordeelpas. U krijgt de inloggegevens van de website via e-mail toegestuurd. Met deze gegevens kunt u inloggen op de website van Seniorenvoordeelpas.nl en gebruik maken van de kortingscodes op de website. De pas krijgt u binnen tien werkdagen toegestuurd, deze kunt u gebruiken in de (offline) fysieke winkels door heel Nederland. Na het voldoen van de betaling van €23,95 kunt u één jaar lang gebruik maken van de voordelen die de Seniorenvoordeelpas u te bieden heeft.

Betaalmethodes
De Seniorenvoordeelpas kunt u op drie verschillende manieren betalen, namelijk via iDEAL, PayPal of AfterPay.

Betaling en bestelproces
Om de Seniorenvoordeelpas te bestellen dient u het aanmeldformulier op de website in te vullen. Als u dit heeft gedaan kunt u kiezen uit drie verschillende betaalmethodes. De keuzes zijn iDEAL, PayPal en AfterPay.

iDEAL
Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen, daar staat iDEAL om bekend. Kiest u voor de betaalmethode iDEAL dan kunt u uw rekening in uw eigen, vertrouwde internetbankieromgeving betalen. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

PayPal
PayPal is net als iDEAL een veilige betaalmethode wereldwijd is goedgekeurd. Voor het betalen met PayPal heeft uw een account nodig. Dit account kunt u eenvoudig activeren via de website van PayPal. Dit account is gratis te gebruiken. U kunt zelf kiezen of u rekening betaald met uw gewone betaalpas of met bijvoorbeeld uw creditcard. In een paar eenvoudige stappen activeert u een account bij PayPal.

AfterPay
AfterPay is een betaalmethode waarbij u uw rekening achteraf kunt betalen. Dit wil zeggen dat u niet meteen de rekening hoeft te betalen maar deze een aantal dagen laten kunt betalen. In AfterPay ontvangt u een betaaloverzicht en deze kunt inzien en betalen via de AfterPay App. Met deze AfterPay App kunt u veilig en eenvoudig en via uw smartphone de betaling veilig en vertrouwd afronden. Heeft u geen smartphone? Dat is geen probleem, u kunt ook op de computer of tablet inloggen op de MijnAfterPay omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van de openstaande rekeningen en de rekeningen die u in het verleden heeft betaald met AfterPay.
AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Er worden geen extra kosten voor gerekend om met AfterPay te betalen.