Betaalmethodes

De standaardprijs van de Seniorenvoordeelpas is €28,95.

Betaal- en bestelproces
Als u de Seniorenvoordeelpas wilt aanschaffen moet u het aanmeldformulier wat op de website staat volledige invullen met uw juiste gegevens. Als u dit formulier heeft ingevuld en heeft verzonden kunt u meteen gebruik maken van de voordelen van de Seniorenvoordeelpas. U krijgt de inloggegevens van de website via e-mail toegestuurd. Met deze gegevens kunt u inloggen op de website van Seniorenvoordeelpas.nl en gebruik maken van de kortingscodes op de website. De pas krijgt u binnen tien werkdagen toegestuurd, deze kunt u gebruiken in de (offline) fysieke winkels door heel Nederland. Na het voldoen van de betaling van €28,95 kunt u één jaar lang gebruik maken van de voordelen die de Seniorenvoordeelpas u te bieden heeft.

Betaalmethodes
De Seniorenvoordeelpas kunt betalen via AfterPay.

Betaling en bestelproces
Om de Seniorenvoordeelpas te bestellen dient u het aanmeldformulier op de website in te vullen. U kunt de pas vervolgens betalen via AfterPay. Lees hier hoe AfterPay werkt.

AfterPay
AfterPay is een betaalmethode waarbij u uw rekening achteraf kunt betalen. Dit wil zeggen dat u niet meteen de rekening hoeft te betalen maar deze een aantal dagen laten kunt betalen. In AfterPay ontvangt u een betaaloverzicht en deze kunt inzien en betalen via de AfterPay App. Met deze AfterPay App kunt u veilig en eenvoudig en via uw smartphone de betaling veilig en vertrouwd afronden. Heeft u geen smartphone? Dat is geen probleem, u kunt ook op de computer of tablet inloggen op de MijnAfterPay omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van de openstaande rekeningen en de rekeningen die u in het verleden heeft betaald met AfterPay.
AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Er worden geen extra kosten voor gerekend om met AfterPay te betalen.