Bijzonder dineren in Nederland

Bijzonder dineren kan op een heleboel verschillende manieren. Er komen steeds mooiere manieren om te dineren en daarbij wordt er vaak een hele beleving gecreëerd. Daarbij is het ook belangrijk om nieuwe dingen te proberen. Gelukkig hoef je voor bijzondere diners niet ver te reizen. In Nederland zijn er namelijk een heleboel mooie en bijzondere plekken om te dineren. Wij hebben hier een aantal unieke plekken voor je opgezocht.

Hoftrammm – Den Haag
Altijd al eens willen dineren in een tram? Dat kan in het eerste rijdende tramrestaurant van Nederland. Deze tram is van binnen compleet omgebouwd tot restaurant. Hierdoor is het mogelijk om in de tram te dineren terwijl je een rit maakt langs de Voorbrug, Den Haag en Scheveningen.

The Streetfood Club – Utrecht
Wil je dineren in een restaurant met een uitgesproken interieur? Dan ben je bij The Streetfood Club in Utrecht op het juiste adres. Hier vind je de heerlijkste cocktails en kan je genieten van verschillende streetfood bites. Op de kaart zijn verschillende gerechten te vinden van Mexico tot Bangkok. Het restaurant heeft een uitgesproken interieur door de eclectische stijlen. Daarbij word de The Streetfood Club in de avond getransformeerd in een echte cocktailbar.

Lido SS Rotterdam – Rotterdam
Dineren langs het water met een ontzettend mooi uitzicht. Wie wilt dat nou niet? Gelukkig kan dit in Rotterdam bij het restaurant Lido op de SS Rotterdam. Hier kan je genieten van verschillende gerechten terwijl je uitkijkt op de skyline van Rotterdam. Een unieke manier om de stad Rotterdam te beleven.

Dinner Train – Amsterdam
Heb je wel eens van een dinner express of cheese express gehoord? Nee? Dan heb ik hier een hele leuke en vernieuwende reden om naar de trein gaan gevonden. In de Dinner train in Amsterdam is het mogelijk om deel te nemen aan de brunch express, cheese en beer express of de dinner express. Hier maak je deel uit van een unieke ontdekkingsreis door het Nederlandse landschap en geniet je van de verschillende dinerervaringen. 

Mama Kelly – Amsterdam
Dineren in een restaurant waar werkelijk alles roze is. Lijkt het een droom? Dan ben je bij Mama Kelly op het juiste adres. Dit restaurant is geïnspireerd naar een piepklein roze winkeltje in New York. Het motto van het restaurant is ‘Pink is not a color, it’s an attitude’. Het restaurant heft vier etages die zijn opgebouwd uit split levels. Daarbij zijn er vier verschillende ruimtes die allemaal een eigen stijl hebben. Hierdoor is het een unieke ervaring om hier te dineren.

Vuurtoreneiland – Amsterdam
Heb je altijd al een keer willen dineren in een vuurtoren? Dat kan in het Vuurtoreneiland in Amsterdam. Dit eiland ligt in het Markermeer en is alleen te bereiken per schip. In de zomer is het een hele beleving om hier te dineren. Dan is er de mogelijkheid om te eten in een transparante glazen kas. Hierdoor kijk je uit over de natuur en het loslopend wild en de zeldzame flora.

CuliAir luchtballon
Dineren op een bepaalde hoogte? Dat kan in de luchtballon met meester-kok Angelique Schmeinck aan boord. Door heel Nederland zijn verschillende opstapplaatsen te vinden voor verschillende luchtballonvaarten. Hierdoor kan je genieten van de mooiste gebieden in Nederland en kan je optimaal genieten van alles culinaire hoogstandjes.

Reageer op dit artikel