Je bril mag gezien worden

Vroeger, en zeker toen je jong was, was het dragen van een bril niet cool of hip. Je werd vaak gepest met je dikke brillenglazen en daardoor schaamde je voor jouw bril. Nou dat is tegenwoordig wel anders! Er zijn nu zelfs grote groepen mensen die een bril kopen zonder dat er glazen op sterkte in zitten. Maar welke modellen zijn er dan helemaal van nu? Wij zochten het voor je uit!

Ten eerste
Het is niet alleen belangrijk om een bril te kiezen die je mooi vindt maar ook een die goed bij de vorm van je gezicht past. Ga daarom altijd naar de winkel om de bril te passen en naar advies te vragen van de verkoper in de winkel. Zij hebben hier erg veel verstand van.

Minimalistisch
Hou je niet van toeters en bellen? Dat komt goed uit, dit is ook helemaal hip! De metalen frames in deze trend zijn lichtgewicht en daardoor ook erg comfortabel, en helemaal in lijn met de trends door de kleuren zilver, goud en rosé. Je herkent deze modellen aan de subtiele lijnen en vormgeving, alle materiaal zijn dun en verfijnd.  Of je nu voor een rond, een vierkant of een aviator-modelletje gaat, in deze trend is voldoende keuze.

Retro bril
De brilmonturen van vroeger zijn weer helemaal terug van weggeweest. Maar geef je retro bril wel een moderne twist. Een klassieke tortoise bril past met een gouden neusbrug helemaal in 2018. De vintage bril gaat voorlopig nergens heen, met nieuwe variaties en prints met warme ondertonen. Onverwachte materialen en kleurencombinaties zorgen voor een verrassende look van de bril.

Transparant
Brillen van tegenwoordig mogen opvallen, maar dat past niet bij iedereen. Wil jij graag een minder opvallende bril? Kies dan voor een transparante bril. Je ziet de bril bijna niet waardoor de bril niet je blik bepaald. Ook kun je deze bril bij alle soorten kleding matchen en voor vrouwen maakt het niet uit welke kleur (oog) make-up je draagt.

Leuk al die trends maar welke winkel heeft nu al deze mooie brillen voor je? Daarvoor moet je naar eye’s+more! Zij hebben een enorm assortiment en de mensen in de winkel kunnen je voorzien van een goed een eerlijk advies. Hierdoor heb je straks een bril die bij je past en is voorzien van de juiste sterkte. Nu hebben de leden van de Seniorenvoordeelpas weer een voordeelt te pakken. Ga met je Seniorenvoordeelpas en deze voucher naar de winkel en krijg €15 korting!

Klik hier voor een winkel bij jouw in de buurt.

 

Reageer op dit artikel