De Seniorenvoordeelpas en Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs gaan samenwerken

Afgelopen maanden is de Seniorenvoordeelpas op zoek gegaan naar de perfecte partner op het gebied van zorgverzekeringen. Deze partner moest aan een aantal eisen voldoen. Deze nieuwe partner moet betrouwbaar zijn, veel ervaring hebben op het gebied van zorgverzekeringen en deze moeten een erg scherp aanbod kunnen doen voor onze leden. We zijn nu eenmaal een voordeelplatform. Uiteindelijk is Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs als winnaar uit de bus gekomen. De samenwerking is een feit!

Wie is Zicht?
Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs is begonnen in de 19e eeuw. Met circa 500 medewerkers behoort Zicht vandaag tot één van de grootste verzekeringskantoren van ons land.
Zicht staat bekend om de juiste expertise en kennis van haar medewerkers. Zicht vindt het belangrijk dat mensen die bij hen komen een persoonlijk en goed advies krijgen. Hiermee horen zij bij de beste van Nederland.

Waarom Zicht?
Wij van de Seniorenvoordeelpas vinden het belangrijk dat onze leden bij een goed en betrouwbaar bedrijf een zorgverzekering af kunnen sluiten. Zoals eerder gezegd hebben wij gekeken naar deze onderdelen bij het tot stand komen van een samenwerking met een verzekeringskantoor. Zicht scoorde het beste op al deze punten. Wij zijn erg blij met Zicht als partner. Het is een betrouwbaar bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. De Zicht adviseurs zitten door heel het land en voorzien hun klanten van de juiste informatie. Dit advies is gratis voor iedereen. Ook kijkt Zicht kritisch naar zichzelf en naar wat de klanten willen. Hierdoor weet zij wat er speelt in de maatschappij en past zij haar producten en diensten hierop aan. Dit sprak ons erg aan. Wij willen alleen producten en diensten aanbieden aan leden als deze voldoen aan de genoemde criteria.

Het zorgcollectief
Waarom wij voor Zicht hebben gekozen als partner is nu duidelijk. Maar wat hebben wij onze leden te bieden?
Wij van de Seniorenvoordeelpas willen niet alleen dat onze leden kunnen besparen op dagelijkse uitgave maar ook op de grote jaarlijkse uitgave, zoals energie en zorg. Daarom zijn wij dit collectief gestart met Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. Samen met hen bieden wij onze leden de zorgverzekeringen van Delta Lloyd met korting aan. Hierbij krijgen de leden van de Seniorenvoordeelpas 8% korting op hun basisverzekering en tot wel 20% korting op de aanvullende verzekeringen! Mochten er vragen zijn over de zorgverzekeringen bekijk dan deze website. Onze klantenservice en de zorgspecialisten van Zicht kunnen uw vragen beantwoorden.
Deze kun je bereiken via: klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl of bellen naar 085-0700 900. De zorgspecialisten van Zicht kun je bereiken via: 010 27 242 02.

Bekijk wat wij je te bieden hebben en stap over van zorgverzekering! Veel Nederlanders zijn al jaren niet overgestapt en betalen te veel en voor zorg die zij niet nodig hebben. Voorkom dit door voor 31 december 2017 over te stappen naar ons zorgcollectief!

Stap vandaag over op www.zichtadviseurs.nl/seniorenvoordeelpas

Reageer op dit artikel