Gezond snacken met een Airfryer

We willen eigenlijk allemaal wel wat gezonder leven. De een pakt dit wat extremer aan dan de ander. Lees, geen vetten, suikers, koolhydraten en alcohol.  De ander probeert zijn of haar leven te beteren door minder vette snacks te eten. Mocht je nu echt een snackliefhebber zijn dan hebben wij een goed alternatief voor de frituurpan. De Airfryer is dè oplossing om minder vet te eten. Wij hebben een paar recepten voor je op een rij gezet.

Friet
Laten we meteen met het meest bekende frituurproduct beginnen wat we kennen, friet. Een Airfryer gebruikt tot wel 80% minder vet. Hoe dit kan? De Airfryer maakt gebruikt van hete lucht. Deze hete lucht smelt het vet deels van het eten af en vangt het vervolgens op zodat het niet terug komt in het eten. Bij friet zorgt de constant circulerende lucht er voor dat alle kanten van de friet worden voorzien van de juiste warmte.

Kip
In een grote Airfryer past een hele kip van bijna 1.5 kilo! Marineer de kip zoals jij het lekker vindt en gaar deze vervolgens in 18 minuten op 180 graden. Een heerlijk knapperig korstje en een gare kip! Nog wat gezonde frietjes erbij en er staat een heerlijke maaltijd op tafel.

Bakken
Ja er kan ook worden gebakken met de Airfryer. Denk aan cupcakes en brownies. Je hebt speciale bakken die je in de Airfryer kunt plaatsen zodat je een mooie egale cake of brownie krijgt.

Bijna alles kan erin
We hebben nu een paar producten uitgelicht die je kunt bereiden in de Airfryer, maar er zijn nog veel meer recepten. Deze zijn online te vinden en je kunt natuurlijk zelf ook dingen uitproberen.
Als je gebruik maakt van de Airfryer kun je dus gezonder ongezonde dingen eten. Het is wel zo dat een kaassouflé of een frikandel nog steeds niet gezond zijn. Maar mocht je het toch eten maak het dan minder vet!

Wil jij nu ook zo’n Airfryer dan hebben we erg goed nieuws! Expert heeft deze en volgende week een exclusieve actie op deze apparaten. Hou je vast, er komen enorm veel voordelen aan!
Je krijgt bij de aankoop van Philips Airfryer (PHILIPS HD9247/90) €20 korting + gratis pakket + 6% Geld terug! Nou deze super deal kan je haast niet laten liggen. Log in op onze website en maak meteen gebruik van deze actie. De pagina van Expert vind je hier. 

Reageer op dit artikel