Hoe combineer je laarsjes met bij je outfit?

De dagen worden weer wat korter en de temperatuur gaat steeds een beetje naar benden. De tijd van de laarzen is weer aangebroken. Van hoog tot laag, met of zonder hak en alles wat daar tussenin zit. Maar hoe combineer je deze schoenen nu het beste bij je outfit. Wij zochten het voor je uit en hebben een aantal tips voor je!

Enkellaarsjes onder skinny jeans dragen
Enkellaarsjes combineren onder skinny jeans is een mooie manier om enkellaarsjes te dragen. Je kunt je benen er langer door laten lijken. Ook kun je de laarsjes op verschillende manieren combineren als je een effen kleur broek hebt. Eigenlijk is alles hierbij wel mogelijk. Ben je helemaal in het zwart? Ga dan voor wat opvallendere laarsjes.

Enkellaarsjes onder een rok dragen
Enkellaarsjes combineren met een rok kan lastiger lijken doordat de brekende lijn van de schacht van de bootie meer opvalt. Hierdoor wordt dit minder vaak gedragen. Jammer, want de enkellaars is juist erg goed te combineren met een mooie rok. Door het dragen van een donkerdere panty is het breekpunt wat minder. Als je bijvoorbeeld een zwarte rok draagt en een donkere panty dan is het verschil minder groot. Ook moet je goed kijken of de lengte van de rok en de hoogte van de laarsjes bij elkaar passen. Het gevaar kan ontstaan dat je benen dan ineens een stuk korter lijken dan ze zijn.

Enkellaarsjes onder een jurk dragen
Je kunt op verschillende manieren een laarsje dragen bij een jurk. Van heel formeel tot heel informeel. Ga je voor een nette look dan is het verstandig om wat hogere laarsjes te dragen. Denk daarbij aan ongeveer 5 centimeter boven de enkel. Mooie zwarte laarzen met een hak tussen de 5 en 8 centimeter en zonder drukke bedrukking of veel riempjes. Als je het zo doet kan het bijna niet fout gaan. Wil je een wat informelere look ga dan voor wat stoerdere laarzen, bijvoorbeeld met veters. Ook kun je kiezen voor een laars met een wat opvallendere hak van rubber.

Laarzen met korting
Mocht je nu op zoek zijn naar een van de laarzen die wij hierboven hebben beschreven dan hebben we goed nieuws voor je. Onze partner Munnichs Shoes heeft erg veel keuze uit verschillende laarzen. En nu krijg je als lid van de Seniorenvoordeelpas 8% exclusieve korting op de nieuwe collectie! Waar wacht je nog op?

Reageer op dit artikel