De meest populaire vakantiebestemmingen van 2018

We zijn ongeveer op de helft van 2018, een groot deel van Nederland geniet op dit moment van een welverdiende vakantie. Maar waar gaan zij dan allemaal naar toe? Wij zochten het voor je uit! Wellicht zit er nog een leuke last minute voor je bij..

Spanje 
Dit land blijft ontzettend populair onder de Nederlanders. Veel mensen gaan ieder jaar naar dezelfde plek, lekker oud en vertrouwd. Maar het leuke aan Spanje is dat het voor jong en oud is. Jongeren gaan stappen in de bekende badplaatsen en genieten van eerste vakantie zonder ouders. Volwassenen gaan meer naar de rustigere dorpen en bezoeken tijdens de vakantie de grote steden om een keer te gaan winkelen. Spanje is betaalbaar en is eigenlijk altijd wel weer zeker.

Frankrijk
Dit is een land waar veel mensen met een jong gezin naar toe gaan of juist de mensen waarvan de kinderen het huis uit zijn. Het land van lekkere wijnen stokbrood is al jaren lang geliefd bij een grote groep Nederlanders. Je kunt genieten op de camping van je welverdiende vakantie maar er zijn ook genoeg resorts met veel zwembaden voor de (klein)kinderen. Dit bourgondische land verwelkomt ons dan ook graag!

Turkije 
Turkije is al jaren een favoriete vakantiebestemming. De azuurblauwe zee en de all-inclusive paradijsjes vervelen nou eenmaal nooit. Bovendien blijft er altijd nóg meer te ontdekken. Ga een dagje van je resort af en geniet van de hartverwarmende cultuur van de Turken. Je zult je meteen thuis voelen in een van de theehuizen.

Zoutelande 
Ja van die hit van BLØF! Deze badplaats in Zeeland heeft enorm veel nieuwe bezoekers gehad het afgelopen half jaar. En de voorspellingen geven aan dat het komende half jaar de drukte niet zal afnemen. De heerlijke, mooie en ook eenvoudige kustplaats in Zeeland is ideaal om lekker tot rust te komen en te genieten van een flinke pan mosselen. Een dagje Middelburg erbij en je kledingkast is ook weer bijgevuld met leuke kleding van alle winkel die ze daar hebben.

Heb je nog een vakantie tegoed dit jaar? Bezoek dan een van deze landen en geniet alsnog van je welverdiende vakantie. Deze bestemmingen worden ook aangeboden door onze partner Peter Langhout Reizen en het grote voordeel hiervan is dat leden van de Seniorenvoordeelpas altijd 5% geld terug krijgen van het totaal bedrag van de geboekte vakantie bij Peter Langhout Reizen.

Reageer op dit artikel