Mega hoge kortingen bij Expert!

Je ziet overal de bordjes sale hangen in de winkel, zo ook bij Expert! Zij hebben de komende twee weken nog erg hoge kortingen op heel veel verschillende soorten producten. En als je lid bent van de Seniorenvoordeelpas profiteer je ook nog eens van extra korting, je krijgt bovenop de sale ook nog eens tot 8% geld terug op je aankoop! We zullen een aantal producten voor je uitlichten die erg handig kunnen zijn deze zomer.

Draadloze speakers 
Super handig voor op vakantie! Geen gedoe met snoeren en het verwisselen van een CD! Je koppelt je telefoon of tablet aan de speaker en je kiest vervolgens jou lievelingsmuziek uit. Je laad hem af en toe op en neemt hem daarna overal mee naar toe. Ook zijn er speakers die speciaal gemaakt zijn zodat ze tegen water kunnen. Dus geen stress bij het strand of zwembad dat de speaker nat wordt. Een super uitvinden en nu ook nog voor een leuke prijs aan te schaffen!

E-reader
Het zijn me wat kilo’s al die boeken meenemen op vakantie.. Ben jij een fanatieke lezer op vakantie? Dan is een e-reader echt de oplossing! Je kunt er duizenden boeken opzetten en het weegt bijna niks. Ook kun je hiermee in de volle zon lezen of in het donker. Het beeldscherm is zo gemaakt dat je de letters altijd goed kunt lezen. Ook deze kun je nu bij  Expert aanschaffen voor een leuke prijs. Wacht niet langer en neem nu echt al je de boeken die je mee wil nemen op vakantie mee.

Koelkasten
Als je koelkast het niet meer goed doet is dat vooral in de zomer erg vervelend! Je drankjes blijven niet koud en je eten bederft sneller als het niet koud ligt. Gelukkig heeft Expert verschillende koelkasten in de sale! En als lid van de Seniorenvoordeelpas krijg je hier ook nog eens tot 8% extra geld terug op. Laat deze kans niet liggen om voor een leuke prijs een nieuwe koelkast aan te schaffen.

En nog heel veel meer! 
Expert heeft de komende twee weken nog een heleboel andere artikelen in de aanbieding. Klik op de onderstaande button om te gaan shoppen met korting!

Reageer op dit artikel