Hoe werkt de Seniorenvoordeelpas online?

Hoe werkt Seniorenvoordeelpas.nl
Seniorenvoordeelpas.nl is ontwikkeld met als doel om senioren in Nederland (nog) meer te laten genieten van het leven. Als collectief geheel willen wij senioren met elkaar verbinden en treden we op als een verenigd geheel richting winkeliers, horeca, verzekeraars en energie aanbieders. Op deze manier bedingen we hoge kortingen en voordelen die het leven van senioren in Nederland leuker én goedkoper maken. Op onze website vind je voordelen bij ruim 150 webwinkels en 1.000 fysieke locaties (vanaf eind 2017) en korting op de maandelijkse energiekosten en de jaarlijkse zorgverzekering.

De 3 manieren om korting te krijgen:
We willen graag dat onze leden zo veel mogelijk profiteren van hun lidmaatschap. We leggen onze manier van werken dan ook graag aan je uit.

Hoe werkt een kortingscode?
Kortingscodes geven meteen korting wanneer je jouw bestelling plaatst. Door de code toe te voegen in het bestelproces wordt de korting direct verrekend. Vervolgens betaal je de aankoopprijs min de korting die je krijgt.

Hoe werkt de direct verrekende korting? 
Bij direct verrekende kortingsacties is het voordeel meteen verrekend in de prijs die door één van onze partners wordt aangeboden. Je gaat naar de website van de desbetreffende aanbieder en de prijs die je daar vindt, is de prijs mét korting van Seniorenvoordeelpas.nl.

Hoe werkt de Geld terug? 
Met onze Geld Terug optie krijg je geld terug op online aankopen van aangesloten webshops. Deze Geld Terug optie kan een vast bedrag per aankoop zijn of een percentage van het aankoopbedrag. Het geld dat je terug krijgt ontvang je op jouw account nadat de aankoop is goedgekeurd door de webshop. Je krijgt hierdoor dus geld terug ná het doen van een aankoop.

Hoe het werkt:

Stap 1: Zoek de webwinkel 
Op Seniorenvoordeelpas.nl staat een uitgebreid aanbod van aangesloten webwinkels. Hierbij zie je direct hoeveel korting je met de pas krijgt. Heb je de gewenste winkel gevonden? Klink dan op ‘Naar webwinkel’.

Stap 2: Doe je aankoop 
Vervolgens bestel je de gewenste producten en/of diensten. We geven voordeel in de vorm van Cashback (geld terug), een kortingscode of direct verrekende korting. Welke korting van toepassing is wordt vermeld bij de aankoop.

Stap 3: Krijg geld terug (bij Geld terug!)
De aankopen die je doet en de kortingen die je hierop ontvangt worden geregistreerd in jouw account. Je kunt hier altijd zien welk tegoed je hebt opgebouwd. Tevens staat hier wanneer je het bedrag in het geval van Cashback uit kunt laten betalen op jouw rekening.