Overnachten in een luxe hotel voor maar €14,95!

Je gaat een dagje winkelen en bezoekt een voorstelling of een musical in een andere stad. Helaas moet je aan het einde van zo’n lange dag weer naar huis rijden of nog met het openbaar vervoer. Het liefst blijf je na zo’n leuke dag in deze stad slapen. Maar dat is dan vaak weer wat aan de prijzige kant. Maar dat hoeft niet zo te zijn in 2018! Waarom niet? Wij vertellen het je!

80 top vestigingen
Het maakt niet uit waar je naar toe gaat in Nederland er zijn overal hotels. Maar hoe weet je nou of je een goed hotel te pakken hebt? De kracht van herhaling is groot. Dat is niet alleen bij dingen doe je moet onthouden zo maar ook bij het kopiëren van bepaalde zaken. Zo zijn er meer dan 80 hotels van Fletcher Hotels die allemaal met dezelfde gedachte tot stand zijn gekomen. Allemaal zien ze er anders uit, zeker van buiten af, maar de service is hetzelfde. Kies voor een drie of vier sterren hotel en weet wat je krijgt.

Stadsmensen of buitenmensen
Ben je toe aan rust, ruimte en natuur? Ga dan een keer naar de Veluwe of ga lekker uitwaaien aan het strand in Zeeland. Hier kun je ook mooie fietsroutes afleggen en genieten van de natuur. Het maakt niet uit welke seizoen het is, de natuur is altijd mooi en ieder seizoen heeft haar charme. Dompel je onder in deze rust en blijf een nachtje slapen. Er zijn ook daar veel hotels of appartementen waar je kunt verblijven. Mocht je nu niet zo van de natuur houden of wil je gewoon een keer naar een andere stad dan kun je daar natuurlijk ook overnachten. Je hebt hotels die midden in het centrum van de stad liggen of hotels die wat meer buiten het centrum liggen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om je auto te parkeren bij het hotel en de stad in te gaan met het openbaar vervoeren. Bekijk de mogelijkheden in jou stad of natuurgebied naar keuze.

Evenementen 
In een groot aantal van de Fletcher Hotels worden verschillende evenementen georganiseerd. Van dansfeesten tot concerten. En van zakelijke evenementen tot bruiloften, het kan allemaal. Je kunt op de agenda kijken van de hotels om te zien welke evenementen er plaatsvinden.

Speciale actie
Als je lid bent van de Seniorenvoordeelpas kun je gebruik maken van een unieke en zeer hoge korting op een overnachting in een van de Fletcher Hotels. Als lid betaal je namelijk maar €14,95 per persoon voor een overnachting! Je slaapt samen met je geliefde, vriend of vriendin in een mooi vier sterren hotel voor maar €30,-! Meer weten? Klik hier! Deze actie is geldig tot 28 februari 2018.

Dus ook als je ergens wilt gaan overnachten, gebruik je Seniorenvoordeelpas!

Reageer op dit artikel