Stelling van de week: ik heb het Eurovisie Songfestival gevolgd.

Iedere dinsdagmiddag deelt de Seniorenvoordeelpas een stelling of vraag op haar platform. Deze keer de stelling: ik heb het Eurovisie Songfestival gevolgd.

Afgelopen zaterdag was het zo ver. De grote finale van het Eurovisie songfestival. Het muziek spektakel waar heel Europa naar uitkeek. Het was een leuke, inspirerende en verrassende avond waar heel Europa bij elkaar kwam om haar talenten te laten zien en om feest te vieren. Ondanks dat het Eurovisie Songfestival enorm populair is en steeds meer internationale fans aanspreekt zijn er ook een heleboel mensen die niet naar het Eurovisie Songfestival kijken. Dit door minder interesse in het Eurovisie Songfestival of de manier waarop het gepresenteerd wordt.

Daarom zijn wij benieuwd of jij naar het Eurovisie Songfestival hebt gekeken? Heb je het hele spektakel gevolgd met alle halve finales of heb je alleen de finale gekeken? Laat het ons weten door onder dit bericht te reageren. We waarderen jullie mening enorm en zijn benieuwd naar jullie mening.

De stellingen of vragen die gedeeld worden in deze rubriek zijn geen verkondigingen van de mening van De Seniorenvoordeelpas.

Reageer op dit artikel