Vakantiehuisjes in Nederland

Veel Nederlanders zijn gek op kamperen. Zelf de tent opzetten en gezellig met het hele veld barbecueën. Uiteraard is dit erg gezellig en vooral ook erg leuk voor kinderen. Maar er zijn ook mensen die meer houden van stevige muren om zich heen en naar de wc te kunnen gaan zonder een wc-rol mee te hoeven nemen. Voor deze mensen zijn vakantiehuisjes of bungalows de uitkomst.

Voordelen van een vakantiehuisje
– Je kunt gebruik maken van je eigen badkamer. Deze zal je niet met vreemde hoeven delen.
– De meeste vakantiehuisjes zijn voor vier tot zes personen. Maar er zijn ook huizen waar je wel met twaalf man in kan. Als je een huis boekt met twee of meer gezinnen kan dit best voordelig zijn. Je kunt de kosten delen.
– In veel vakantiehuisjes zit een vaatwasser! Dus er hoeft geen corvee rooster gemaakt te worden om geruzie te voorkomen.
– Je hebt een eigen privé terras en/of tuin. Hier kan je lekker met je gezelschap buiten zitten en genieten van de omgeving.

Vakantiehuisjes voor mindervaliden
Het is al vervelend genoeg als je mindervaliden bent en je bijvoorbeeld gebonden bent aan een rolstoel. Er zijn vakantieparken die hier rekening mee hebben gehouden. Deze huisje hebben bijvoorbeeld een keukenblad dat op hoogte verstelbaar is. Ook is de inrichting aangepast zodat je overal goed door kan. Verder is de badkamer zo samengesteld dat je gemakkelijk kunt douche.

Vakantiehuisjes voor kinderen
Veel van de mensen en/of gezinnen die een vakantiehuisje boeken hebben kinderen. Kinderen houden van spelen, het liefst de hele dag. Maar je moet telkens de troep opruimen die ze maken. Al de spullen moeten eerst aan de kant voordat je op de bank kunt gaan zitten zonder op het kunstwerk van je (klein)kind te gaan zitten. Hier is nu een oplossing voor.
Huisjes met een aparte speelkamer voor de kinderen. De volledige op kinderen ingerichte kamer is de wens van ieder kind (en iedere ouder). Ze kunnen hier zorgeloos spelen en de zoveel troep maken als ze willen. Je trekt de deur dicht en dat opruimen komt de laatste dag van de vakantie wel.

Een van de parken waar de huisjes van al deze gemakken zijn voorzien is bij Center Parcs De Eemhof. Dit prachtige park ligt in de provincie Flevoland vlakbij het Eemmeer. In de omgeving van het park is erg veel te doen maar ook het park zelf zorgt voor het nodige entertainment voor jong en oud. Een perfecte plek om heerlijk uit te waaien aan het water.

Ledenvoordeel
Ben je lid van de Seniorenvoordeelpas, dan heb je geluk. Je krijgt maar liefst 40% korting op een verblijf bij Center Parcs De Eemhof! Maak snel gebruik van deze actie voordat alle huisjes al gereserveerd zijn. Klik op deze link om de korting te bekijken.
Nog geen lid van de Seniorenvoordeel pas? Meld je dan nu aan en maak ook gebruik van deze korting. Klik hier om je aan te melden.

 

Reageer op dit artikel