Valentijnsdag staat weer voor de deur

De dag van de liefde en het samen zijn. Maar hoe vier je op een leuke en unieke manier Valentijn? Hier zijn een aantal activiteiten die je kunt doen om de dag nog leuker te maken.Back in time
Maak eens een tripje naar het verleden. Kijk eens naar alle plekken waar je samen bent geweest of waar je partner leuke herinneringen aan heeft. Denk maar eens aan een oud huis of park waar je vroeger samen heen bent gegaan. Zo leer je elkaar niet alleen beter kennen maar haal je misschien weer oude herinneringen op.

Ontbijtje op bed
Een perfecte ochtend begint bij een heerlijk ontbijt. Neem het ontbijt eens mee naar bed en begin samen met je partner een heerlijk ontbijt op bed. Verwen je partner met een kopje koffie, vers geperste fruitsap, een eitje of maak het lievelingsontbijt van je partner. De liefde voor de man en voor de vrouw gaat door de maag. Ben je nou geen keukenprins of prinses dan kan je altijd nog een ontbijtje bestellen of ophalen.

 

 

Een Valentijns tocht maken
Om de dag goed te beginnen is een Valentijnswandeling een dan de simpelste maar erg leuke activiteiten om te doen. Zo kun je zelf een route maken en zelf bepalen waar je stopt. Vergeet je echter niet warm aan te kleden want het kan wat fris zijn. Door hand in hand de bossen te trotseren of langs het strand te gaan wandelen kan je intiem een momentje alleen hebben.

Ga een weekendje weg
Dit jaar valt Valentijnsdag op een woensdag maar het is wel een leuk idee om een romantisch weekendje weg te gaan. Hierdoor kan je even ontsnappen van de dagelijkse sleur en kan je puur van elkaar en de omgeving genieten. Een weekendje weg hoeft niet per se in het buitenland gebeuren. Je kan ook naar een ander stad of plek gaan.

De tweede eerste date
Een eerste date kan heel magisch en speciaal zijn. Het gevoel wat je toentertijd had kan je op deze manier weer naar boven halen. Door een keer de eerste date opnieuw te beleven kan je net doen alsof je weer opnieuw begint met de kennis die je nu hebt. Was de eerste date nou geen succes reconstrueer dan een ander date die wel succesvol was. Je partner zal dit zeker op prijs stellen.

Relax met een sauna dagje
Een dagje sauna is een prima manier om een Valentijnsdag door te brengen. Denk maar eens aan alle baden en verschillende soorten sauna’s die er zijn. Onder het genot van een glaasje champagne de bubbels trotseren is natuurlijk een van de betere manieren om samen te zijn. Kom lichamelijk en geestelijk tot rust. Ben je nog nooit bij een sauna geweest en vind je het iets te open dan kan je altijd nog andere wellness spa’s gaan.

Ga eens naar een exclusief restaurant
Neem je partner eens mee naar een uniek restaurant. In Nederland is er op culinair gebied veel te beleven. Zo is er voor ieder wat wils en kan je het zo exclusief maken als je zelf wilt. Een etentje in een skylounge of een boot maakt het al een heel stuk unieker. Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen. Dit kan weer voor leuke nieuwe belevingen zorgen.

Koop de lievelingsbloemen van je partner
Een bloem zegt veel over een persoon. Verwen je partner daarom eens met een unieke bos bloemen. Speel met kleuren, texturen en geuren. Zo maak je een bos die enkel en alleen voor jouw partner is. Dit geldt ook voor de mannen die kunnen een mooie bos echt wel waarderen.

Dit zijn een paar leuke activiteiten om je Valentijn niet alleen leuker maar zeker ook spannender te maken. Kies een optie of combineer verschillende ideeën om je Valentijn nog beter te maken. Ben je nog op zoek naar een mooie bos bloemen kijk dan eens naar de aanbieding van Flora@home. Als lid van de Seniorenvoordeelpas krijg je namelijk tot maar liefst 25% korting. Dus ook als het om een bos bloemen gaat met Valentijn, gebruik je Seniorenvoordeelpas.

 

Reageer op dit artikel