Weekendtip: Streek Bier Festival Edam 10 maart

Heb je nog geen plannen voor dit weekend en ben je een echte bier liefhebber? Ga dan naar het Streek Bier Festival in Edam.

Wat is het Streek Bier Festival?
Als echte bier liefhebber moet je dit weekend bij het Streek Bier Festival aanwezig zijn. Hier kan je lekkere en unieke bieren proeven. Dit festival wordt in de grote kerk in Edam gehouden. Tijdens het festival presenteren meer dan 10 Noord-Hollandse brouwerijen hun eigen gebrouwen bieren. Hier hebben ze de kans om hun verhaal te vertellen en je te inspireren met hun unieke ervaringen.

Het is geen regulier bier dat hier wordt geschonken. Bier moet je prikkelen en nieuwsgierig maken. Dit zullen deze bieren zeker doen. Hier vind je unieke bieren die niet alleen je tong maar ook zeker je brein verassen. Bij ontvangst krijg je een proefglas en een programma waar alle bieren en brouwerijen op staan. Verder vind je hier ook verschillende stands met diverse borrelhapjes om de ervaring helemaal af te maken.

Tijdens het festival zullen er diverse activiteiten worden gehouden. Zo zullen er workshops en activiteiten zijn. Om meer over het festival of over deze activiteiten te vinden kan je een kijkje nemen op de website http://www.streekfoodfestival.nl/. Het blijft een bier festival dus legitimeren is verplicht.

Datum en tijd:
Zaterdag 10 maart 2018
15:00 – 22:00

Locatie:
Grote Kerk Edam
Grote Kerkstraat 57
1135 BC Edam

Prijzen:
Regular drinker €10,00
Regular drinker +10 munten €22,50
Vip €14,50

Reageer op dit artikel